Van Ambitie naar Resultaat

Wat is ons DOEL

Ons thema ‘Van Ambitie naar Resultaat’ is bedoeld om je te helpen die stappen te zetten die nodig zijn om je doelen te bereiken. Het biedt de inzichten en tools die je nodig hebt om jouw ambitie om te zetten in tastbare resultaten.

Tijdens deze business trip leer je van Paul Joore hoe je jouw ambitie kunt vertalen naar concrete doelen en hoe je deze doelen kunt bereiken. Je krijgt praktische tips om jouw productiviteit te verhogen, je energie te managen en je tijd effectiever te besteden. Je ontdekt hoe je doelgerichte focus creëert en hoe je je teamleden hierin meeneemt. Dit doen we doormiddel van een gezamenlijk seminar en ook met 1 op 1 sessies. Vitaliteit is ook een belangrijk item tijdens deze trip. Hier komen we later op terug.

Daarnaast krijg je ook de kans om te leren van anderen die succesvol zijn in het bereiken van hun doelen. Je kunt volop netwerken met gelijkgestemden, elkaar inspireren en elkaar helpen met het behalen van je doelen.

Waarom in het zonnige Marbella?

Het is bewezen dat een trip naar een ander land voor een ondernemer heel verfrissend kan werken. Even weg uit de vertrouwde omgeving en de dagelijkse gang van zaken. Marbella heeft de ideale omstandigheden voor ondernemers. Zo zijn bijvoorbeeld de faciliteiten van de hotels en resorts veelal gericht op het bedrijfsleven. Ideaal om seminars en lezingen te geven. Daarnaast biedt het klimaat en de omgeving een bepaalde vorm van rust die er voor zorgt dat de mens optimaal kan functioneren en genieten. Ons programma kan prima plaatsvinden in deze streek in de maand november. De accu wordt op een leuke, uitdagende, leerzame en toch ook ontspannen manier opgeladen.

Vitaliteit

Vitaliteit is ook een belangrijk onderwerp tijdens deze dagen. Het bedrijf Apployee doet een innovatieve vitaliteitsmeting en je krijgt daarvan een persoonlijke rapportage en eventueel ondersteuning in een verder traject. De emotionele en mentale gezondheid van jou als ondernemer, maar ook die van jouw werknemers is van belang voor de resultaten van jouw bedrijf.

Ademcoach en Yoga docent Malou Zuur (van LouZen) leert je hoe belangrijk de manier waarop hoe je ademt eigenlijk is. Deze heeft namelijk een enorme impact hoe we in het leven staan. Door de specifieke ademhalingstechniek wordt er meer zuurstof op celniveau opgenomen, hetgeen resulteert in een fysieke en emotionele vitalisering. Dit leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Jij als ondernemer kunt hier heel veel aan hebben. Stress kan hierdoor bijvoorbeeld minder worden of zelfs verdwijnen. Laat je verrassen door de sessie van Malou en pas het in de praktijk toe.

Er is tijdens deze trip ook tijd voor ontspanning. Ons motto is dan ook ‘na inspanning is het tijd voor ontspanning’. We hebben allerlei leuke en gezellige dingen op het programma staan. Denk hierbij aan (foot)golf, padel, welness en uiteraard culinair genot. En oud-wielrenprof Michael Boogerd neemt je mee de bergen in met de mountainbike. In 2 sessies van 30 minuten laat hij aan zowel de ervaren als niet ervaren fietser een mooi stukje Marbella zien. Daarnaast mag je in een gezellige pub tijdens een Question & Answer hem de hemd van het lijf vragen. Wat was je mooiste Tour de Frans overwinning? Gebruikte jij ook doping? Ga alvast maar nadenken over een leuke vraag.

Bij het programma dat we aanbieden is niet alles verplicht. Er is een zekere vrijheid van deelname en er is ook voldoende vrijheid om zelf even erop uit te gaan. Aan elke activiteit kun je op ieder niveau deelnemen. De mogelijkheid bestaat ook om jouw vriend(in)/partner mee te nemen. Dit uiteraard tegen een gereduceerd tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

O.A. INSPIRERENDE SEMINAR • PERSOONLIJKE VITALITEITSCHECK • MOUNTAINBIKEN

• 1 OP 1 SESSIE • ADEMSESSIE • YOGA • (FOOT)GOLF • TEAMBUILDING • ETEN & DRINKEN • NETWERKEN

WIL JE MEER INFORMATIE OF AANMELDEN KLIK HIER